Abonnementsbetingelser for Boligens Servicebog

Servicebog for Boligen ApS
Højmarksvej 58
8723 Løsning

CVR nr. : 42 02 01 76

TLF: +45 53 73 85 10

Generelt

Servicebog for Boligen ApS stiller et abonnement baseret online tjeneste til rådighed på https://boligensservicebog.dk/. Vilkårene er gældende mellem den enkelte bruger og Servicebog for Boligen ApS .

Disse vilkår og betingelser for brug gælder for aftaler mellem Servicebog for Boligen ApS og én fysisk person (herefter “Brugeren”) vedrørende Tjenesten. Kun personer, der er 18 år eller ældre og bor i Danmark, kan indgå en aftale med Servicebog for Boligen ApS vedrørende Tjenesten.

Disse Betingelser udgør samlet den aftale, der er gældende mellem Brugeren og Servicebog for Boligen ApS .

For at få adgang til Tjenesten, skal Brugeren læse og acceptere handelsbetingelserne.

Ydelsens omfang

Tjenesten giver Brugeren adgang til Servicebog for Boligen ApS ’ tjenester bestemt ved bestilling.

Adgang til tjenesten

Brugeren skal for at få adgang til Tjenesten registrere en brugerkonto på portalen.

Registrering og brugeradgang

Brugeren er ansvarlig for at sikre, at de angivne oplysninger er korrekte på registreringstidspunktet. Ved registrering må Brugeren kun give oplysninger vedrørende egne betalings- og kreditkort.

Ved registrering skal Brugeren angive et brugernavn og får tildelt et password (herefter “Login Oplysninger”). Brugerens Login Oplysninger er personlige og må ikke bruges af andre med mindre andet er anført på produktet.

Brugeren skal opbevare Login Oplysningerne på et sikkert sted, således at andre ikke kan få uberettiget adgang til dem. Brugeren er ansvarlig for al brug af sin brugerkonto.

Hvis Brugeren får mistanke om ulovlig brug af Brugerens Login Oplysninger, skal Brugeren omgående underrette Servicebog for Boligen ApS samt ændre sit password.

Gebyrer og Betaling

Gebyrer for brug af Tjenesten skal betales i henhold til den til enhver tid gældende prisliste, der er tilgængelig på hjemmesiden.

Betaling for abonnementet sker forud hvert år.

Brugeren skal udføre betalingen for abonnementet via de af Servicebog for Boligen ApS tilbudte betalingsmidler på hjemmesiden. Brugeren forpligter sig til at underskrive de nødvendige dokumenter, og til ved hver betalingsdato at have tilstrækkelige midler til betaling tilgængelige via det valgte betalingsmiddel.

Kvitteringer

Kvitteringer, der indeholder bekræftelse, informationer, ændringer eller opsigelse om dit abonnement leveres via email. Kvitteringer sendes til den emailadresse, som du ved oprettelse af abonnementet har angivet eller som du efterfølgende har opdateret til på din brugerprofil. Kvitteringer vil også være tilgængelige hvis du logger ind på din konto her på siden.

Kortindehavers ansvars- og hæftelsesforhold

Du er som kunde og kortindehaver ansvarlig for, at dine kortdata er korrekte og opdaterede.

Du hæfter som kunde for det valgte abonnement indtil en eventuel opsigelsesdato.

Opdatering af kortnummer

Du kan opdatere dit kortnummer, hvis du har brug for at fornye eller slette oplysninger. Det kan være relevant, hvis du eksempelvis skifter kort. Du opdaterer dine kortdata ved at logge ind på din profil. Du er som kunde selv ansvarlig for, at dine kortdata er korrekte og opdaterede. Hvis dit kort ikke virker ved en forestående årlig abonnementstrækning vil du modtage en mail herom.

Tilpasninger og ændringer

Servicebog for Boligen ApS forbeholder sig retten til at ændre gebyret og andre betingelser for Tjenesten. Ændringen skal meddeles til Brugeren senest tredive (30) dage inden ændringen træder i kraft. I tilfælde af sådanne ændringer er Brugeren berettiget til at opsige abonnementet med virkning fra den dag, hvor ændringen træder i kraft. Hvis Brugeren ikke opsiger abonnementet før ændringen træder i kraft, skal det betragtes som accept af ændringen. Ændringer, der er til åbenbar fordel for Brugeren, gælder med det samme uden opsigelsesret for Brugeren.

Opsigelse af abonnement

Opsigelse af Tjenesten kan ske ved udgang af betalings-perioden frem til 1 måned før næste betaling. Du kan opsige ved at logge ind på din konto eller ved at rette henvendelse til Boligens Servicebig via kontakt@boligensservicebog.dk

Betaling

Boligens Servicebog modtager online betalinger med Dankort, Visa/Dankort, Mastercard og MobilePay.

Betaling vil blive trukket på din konto, når abonnementet er oprettet med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Ladeboksen bliver bestilt og betaling vil blive trukket på din konto, når ordren er gennemført.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Danmark, Danske Kroner (DKK)

Servicebog for Boligen ApS benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende. Beløbet trækkes den sidste bankdag i måneden.

Boligens Servicebogs egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail kontakt@boligensservicebog.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.