Vi hjælper

 • Boligejere og -lejere

  Alt for mange boligejere og -lejere opdager ikke fejlene på deres elinstallation, før det er for sent. Med Boligens Servicebog bliver det let og enkelt for både boligejere og -lejere og elinstallatører at bevare overblikket over boligens elinstallationer og det arbejde, der er blevet udført på dem.

 • Elinstallatører og håndværkere

  Med Boligens Servicebog har du som servicevirksomhed et samlet overblik over alle kunder og både udførte og planlagte opgaver – det gør det nemt og enkelt for dig som virksomhedsejer at leve op til din dokumentationspligt.

  Samtidig forenkler servicebogens indhold håndværkernes opgaveløsning hos kunderne – håndværkere kan på forhånd få adgang til servicebogen og se, hvilke maskiner eller installationer, der er, så de kan sikre, at de har det rette udstyr med, og at der bliver indkøbt de rette materialer. Det sparer tidsforbrug på fejlfinding og minimerer risikoen for dobbeltarbejde.

 • Forsikringsselskaber

  Når I som forsikringsselskab samarbejder med Boligens Servicebog, kan I være endnu mere skarpe på prissætningen af kundernes boligforsikringer. Servicebogen er nemlig med til at sikre, at jeres kunders installationer er opdaterede og sikre og jævnligt bliver gennemgået af en certificeret elektriker eller håndværker.

 • Boligselskaber

  Med Boligens Servicebog har I samlet al information om jeres bygningers installationer ét sted, og I har altid adgang til al data om vedligehold, håndværkerarbejder, udskiftninger og planlagte servicebesøg. Det hjælper jer til at sikre beboere og ejendomme mod brand, gør det nemmere at spare på energien og minimerer jeres omkostninger til vedligehold af installationerne i jeres bygninger.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan gøre livet lettere for dig?

Vores samarbejdspartnere er
store og små virksomheder

© Copyright - Servicebog for Boligen ApS
Installation af ladestander

KUN 3.400.-

Du får
– Nyt kombi relæ 3-pol
– Opsætning, tilslutning og konfiguration af ladeboksen
– Test og demonstration af ladeboksen
– Og meget mere
KONTAKT OS I DAG
*Prisen er eks. moms
close-link