Boligens Huseftersyn
Sælg din bolig hurtigere – og få en højere pris

Nogle gange fører livet familien ud på nye eventyr – og hvis det er tid til at sælge jeres bolig, står Boligens Servicebog naturligvis klar med hjælp. Med vores Huseftersyn gør du nemlig din bolig mere værd og forbedrer dine muligheder for et hurtigt salg.

Som sælger bliver du desuden fritaget for dit 10-årige mangelansvar, hvis du ved ejendomsoverdragelsen kan forelægge køberen en tilstandsrapport, samt et el-tjek og tilbud på en ejerskifteforsikring.

Fortæl køberne, hvad de får

Som boligkøber vil man gerne vide, hvad man køber – usikkerhed eller manglende transparens gør en utryg, og så kan der være langt til en underskrift på en købsaftale. Derfor vil vores komplette Huseftersyn være med til at gøre din bolig til et sikkert køb. Kort sagt sikrer du, at køberne ved, hvad de får – og derfor føler sig trygge ved at skrive under på købet.

Tilstandsrapport

Rapporten fortæller om bygningens tilstand og sikrer, at køberne kan tegne en ejerskifteforsikring. Bygningens tilstand bliver vurderet op mod lignende bygboligtyper med øje for alder og slid, og det kræver en erfaren og uvildig byggesagkyndig. Det får du altid med Boligens Huseftersyn.

Energimærkning

Der er allerede stort fokus på, hvordan vi som boligejere kan spare på energien og optimere boligens energiforbrug. Derfor er energimærkningen af din bolig også lovpligtig.

Vores energimærkning består af to dele; en beregning på forventet energiforbrug og et besparelsesforslag, der viser, hvilke energimæssige forbedringer det kan betale sig at udføre.

El-tjek

Et el-tjek har siden 2012 været nødvendigt, hvis køberen gerne vil tegne en ejerskifteforsikring. Med en ejerskifteforsikring er de synlige fejl og mangler dækket, så de ikke længere er dit ansvar, når du er ude af boligen.

Du kan derfor spare mange penge ved at få foretaget en el-tjek, og har du allerede Boligens Servicebog er det hurtigt klaret. Vi gennemgår boligens elinstallationer for at afdække eventuelle fejl og/eller ulovlige forhold, som desværre stadig findes i ældre bygninger.

Desuden indeholder vores Huseftersyn også et års gratis abonnement på Boligens Servicebog til din køber. Det inkluderede elektrikerbesøg sikrer, at køberen kommer godt i gang med sin nye boligs elinstallationer.

Det får du med Boligens Huseftersyn:

  • Tilstandsrapport

  • Energimærkning

  • El-tjek

  • Et års gratis abonnement på Boligens Servicebog med elektrikerbesøg

Det koster Boligens Huseftersyn

For boliger under 300 m2 tilbyder vi en fast lav pris, mens vi udarbejder et skræddersyet tilbud for Huseftersyn på boliger over 300 m2.

Boligens størrelsePris
0 - 99 m2 8.500 kr. ex. moms
100 - 179 m2 10.500 kr. ex. moms
180 - 300 m2 11.500 kr. ex. moms
+ 300 m2 Kontakt os for et skræddersyet tilbud

Ønsker du Boligens Huseftersyn? Kontakt os i dag, så vi kan aftale detaljerne.

Kontakt Rene på telefon 53 73 85 14 eller mail rene@dhim.dk

Vil du have lavere elregning og et trygt hjem? Så skal du bestille den gratis el-guide fra Boligens Servicebog!

Boligens Servicebog er dit digitale lovpligtige overblik over al el i dit hjem – og din genvej til et sikkert hjem. I vores gratis guide og en lille håndfuld mails får du uundværlige tips til at bruge din el klogt, så du får en lavere elregning, og du lærer at spotte, om dine installationer gemmer på skjulte brandfarer. Vores mål er nemlig, at du og familien kan sove trygt om natten.

Når du tilmelder dig her, får du med det samme tilsendt vores gratis guide, og herefter modtager du fire mails proppet med gode råd til et sikkert hjem og lavere elregninger.

  • Så snart vi har modtaget din tilmelding vil du modtage guiden på mail.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
© Copyright - Boligens Servicebog IVS
Når du tilmelder dig, får du med det samme tilsendt vores gratis guide, og herefter modtager du 
fire mails proppet med gode råd til et sikkert hjem og lavere elregninger.

  • Så snart vi har modtaget din tilmelding vil du modtage guiden på mail.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
close-link