Boligens Servicebog – Vi tilbyder  energimærkerådgivning

Sammen med energimærkerådgivning får du Boligens Servicebog med, hvor rapporten m.m. bliver uploadet digitalt.

Ønsker du et energirådgivning? Kontakt os i dag, så vi kan aftale detaljerne.

Du kan også kontakte os på telefon 5373 8510 eller mail: kontakt@boligensservicebog.dk

Fortæl køberne, hvad de får

Som boligkøber vil man gerne vide, hvad man køber – usikkerhed eller manglende transparens gør en utryg, og så kan der være langt til en underskrift på en købsaftale. Derfor vil vores komplette Huseftersyn være med til at gøre din bolig til et sikkert køb. Kort sagt sikrer du, at køberne ved, hvad de får – og derfor føler sig trygge ved at skrive under på købet.

Hvis du har brug for råd og vejledning, samarbejder vi med DinBolighandel

Læs mere om Din Bolighandel

Tilstandsrapport

Rapporten fortæller om bygningens tilstand og sikrer, at køberne kan tegne en ejerskifteforsikring. Bygningens tilstand bliver vurderet op mod lignende bygboligtyper med øje for alder og slid, og det kræver en erfaren og uvildig byggesagkyndig. Det får du altid med Boligens Huseftersyn.

Energimærkning

Der er allerede stort fokus på, hvordan vi som boligejere kan spare på energien og optimere boligens energiforbrug. Derfor er energimærkningen af din bolig også lovpligtig.

Vores energimærkning består af to dele; en beregning på forventet energiforbrug og et besparelsesforslag, der viser, hvilke energimæssige forbedringer det kan betale sig at udføre.

El-tjek

Et el-tjek har siden 2012 været nødvendigt, hvis køberen gerne vil tegne en ejerskifteforsikring. Med en ejerskifteforsikring er de synlige fejl og mangler dækket, så de ikke længere er dit ansvar, når du er ude af boligen.

Du kan derfor spare mange penge ved at få foretaget en el-tjek, og har du allerede Boligens Servicebog er det hurtigt klaret. Vi gennemgår boligens elinstallationer for at afdække eventuelle fejl og/eller ulovlige forhold, som desværre stadig findes i ældre bygninger.

Desuden indeholder vores Huseftersyn også et års gratis abonnement på Boligens Servicebog til din køber. Det inkluderede elektrikerbesøg sikrer, at køberen kommer godt i gang med sin nye boligs linstallationer.

Vil du have lavere elregning og et trygt hjem? Så skal du bestille den gratis el-guide fra Boligens Servicebog!

Boligens Servicebog er dit digitale overblik over al el i dit hjem – og din genvej til et sikkert hjem. I vores gratis guide og en lille håndfuld mails får du uundværlige tips til at bruge din el klogt, så du får en lavere elregning, og du lærer at spotte, om dine installationer gemmer på skjulte brandfarer. Vores mål er nemlig, at du og familien kan sove trygt om natten.

Når du tilmelder dig her, får du med det samme tilsendt vores gratis guide, og herefter modtager du fire mails proppet med gode råd til et sikkert hjem og lavere elregninger.

© Copyright - Boligens Servicebog ApS