Boligens Servicebog – skabt af eksperter

Bag Boligens Servicebog står DHIM, der er etableret af erfarne el-installatører for at imødekomme de øgede krav til dokumentation om sikre og opdaterede elinstallationer. Vores løsninger med digitale kort over boligen og de muligheder, servicebogen har for at uploade kundeinformationer og dokumenterer, bygger på årelang erfaring med, hvad der skal til for at optimere elektrikernes arbejde på en bolig – og for at sikre at lovkrav om sikkerhed og dokumentation er overholdt.

Kort sagt gør Boligens Servicebog og DHIM det nemmere for installatører og håndværkere at levere et godt resultat allerede under første besøg, og samtidig får boligejere og -lejere fuldt overblik over, hvilke opgaver, der er blevet løst og hvordan.

Vores målsætning er at skabe gennemsigtighed for både kunder og installatører, så loven bliver overholdt, samtidig med at vi garanterer, at alle personoplysninger bliver korrekt opbevaret og håndteret.

Vi hjælper

 • Boligejere og -lejere

  Alt for mange boligejere og -lejere opdager ikke fejlene på deres elinstallation, før det er for sent. Med Boligens Servicebog bliver det let og enkelt for både boligejere og -lejere og elinstallatører at bevare overblikket over boligens elinstallationer og det arbejde, der er blevet udført på dem.

 • Elinstallatører og elektrikere

  Med DHIM og Boligens Servicebog har du som servicevirksomhed et samlet overblik over alle kunder og både udførte og planlagte opgaver – det gør det nemt og enkelt for dig som virksomhedsejer at leve op til din dokumentationspligt.

  Samtidig forenkler servicebogens indhold håndværkernes opgaveløsning hos kunderne – håndværkere kan på forhånd få adgang til servicebogen og se, hvilke maskiner eller installationer, der er, så de kan sikre, at de har det rette udstyr med, og at der bliver indkøbt de rette materialer. Det sparer tidsforbrug på fejlfinding og minimerer risikoen for dobbeltarbejde.

 • Forsikringsselskaber

  Når I som forsikringsselskab samarbejder med DHIM og Boligens Servicebog, kan I være endnu mere skarpe på prissætningen af kundernes boligforsikringer. Servicebogen er nemlig med til at sikre, at jeres kunders elinstallationer er opdaterede og sikre og jævnligt bliver gennemgået af en certificeret elektriker.

 • Boligselskaber

  Med Boligens Servicebog og DHIM har I samlet al information om jeres bygningers elinstallationer ét sted, og I har altid adgang til al data om vedligehold, håndværkerarbejder, udskiftninger og planlagte servicebesøg. Det hjælper jer til at sikre beboere og ejendomme mod brand, gør det nemmere at spare på energien og minimerer jeres omkostninger til vedligehold af elinstallationerne i jeres bygninger.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan gøre livet lettere for dig?

© Copyright - Boligens Servicebog - D.H.I.M ApS