Nye samarbejdspartnere

Milthers & Nielsen Advokater

25/03-2021

VI RÅDGIVER VED KØB OG SALG AF BOLIG.

Undgå faldgruber og dyre overraskelser. Vi har bred erfaring inden for bolighandler og varetager dine interesser hvad enten du ønsker at købe eller sælge.

Henset til at køb af fast ejendom oftest er den dyreste investering, man foretager i sit liv, er det vigtigt, at man som køber får den nødvendige rådgivning. Det er vigtigt at huske, at ejendomsmægleren er sælgers mand, og at køber derfor skal have sin egen rådgiver.

Det kan ikke anbefales, at man fravælger køberrådgivning, idet man derved påtager sig en unødig risiko, såfremt der gemmer sig ubekendte oplysninger i salgsmaterialet.

Stort Energimærke

21/03-2021

Boligens Servicebog tilbyder nu stort energimærke fra 500 kvm. Vi dækker hele landet sammen med vores samarbejdspartnere.

Vekommen til Profmægler

19/03-2021

Vi byder velkommen til vores nye samarbejdspartner Profmægler

Hurtigt, billigt og nemt – komplet boligsalg til en brøkdel af prisen hos den traditionelle mægler, og vi tilbyder solgt eller gratis på salæret. Vi står for dit boligsalg fra A-Z med 100% faglig tryghed. Vi tror på mere personlig rådgivning, mere professionalisme og mere proaktivt gå-på-mod

Vekommen til Alarm Konsulenterne

15/03-2021

Vi byder velkommen til vores nye samarbejdspartner Alarm Konsulenterne 

Alarm Konsulenterne er engagerede og professionelle sikkerhedskonsulenter, som hjælper dig med at sikre din bolig mod indbrud og brand. Deres alarm system kan også give dig besked ved vand i huset. De fleste får tyverialarmen til at sikre døre og vinduer i deres private huse. Det er ofte hoveddør, terrassedør og kælderdør. Samt udsatte vinduer i en villa. Bor du i lejlighed, sikrer de også en dør til en privat køkkentrappe. De er der hele vejen. Det er dem, der hjælper dig med installation. Det er dem, der holder øje med din bolig fra vores kontrolcentral. Det er dem, der ordner alarmen, hvis den er i stykker. Det er dem, som er klar til at rykke ud til dit hjem.

Velkommen til Smartkontakt.dk

11/03-2021

Opgrader din bolig i dag med intelligente stikkontakter fra Smartkontakt.dk

Smartkontakt er en lille adapter der sidder i din stikkontakt og forbinder den til din mobil. Smartkontakt gør at du kan tænde og slukke din stikkontakt trådløst fra sofaen, fra arbejde eller fra den anden side af kloden. Den kan forbindes til Google Assistant, hvilket gør at du kan sige “Hey Google, Tænd lyset bag sofaen” og så tænder den lyset helt automatisk uden at du skal løfte en finger. Den er utrolig nem at bruge og tager kun 2 minutter at installere!

Beskyt din bolig fra indbrudstyve

Smartkontakten er essentiel til indbrudssikring fordi den kan tænde automatisk på tilfældige tidspunkter i et specifikt tidsrum. Det gør det svært for tyven at gennemskue om det er rigtige mennesker eller en timer der tænder for lysene. Smartkontakten kan samarbejde med mange andre smarthome enheder, f.eks. en bevægelsessensor udenfor. Hvis den registrerer bevægelse kunne man indstille Smartkontakten til at tænde for lysene i soveværelset. Der er uendelige kombinationsmuligheder