Nye samarbejdspartnere

Reformlån – Danmark

Reformlån – Din sikre partner i rejsen mod fast ejendom!

Reformlåns rødder har over 20 års erfaring i at finde bæredygtige samt holdbare finansieringsløsninger for køb af fast ejendom, når man som boligkøber ikke lige passer i standardberegningerne, eller hvis ønsket er at bo lidt udenfor storbyerne.
Vores kreditafdeling har siden 1994 leveret og formidlet finansielle løsninger til Danske boligkøbere.
Reformlån har Danmarks bredeste netværk af juridiske korrekte finansielle løsninger for finansiering af fast ejendom, dette netværk er bestående af banker, sparekasse og regulerede boliglånsinvesteringsselskaber.

ETU Forsikring

Er du i tvivl om du har de rette forsikringer? 

Boligens Servicebog samarbejder nu med ETU Forsikring.  

Få et tilbud
De sidder klar til at hjælpe dig

Hvorfor skal du vælge ETU som dit forsikringsselskab? 

  • 80% af vores opkald bliver besvaret indenfor 20 sekunder 
  • Du har mulighed for at få en personlig rådgiver 
  • Saml dine forsikringer hos os og spar op til 30% 
  • Skræddersy din forsikring efter dine behov

Økrudt

Fliserens

Trænger jeres fliser til en skønhedsbehandlig, de får den helt store tur fra Økrudt

Økrudt kan også hjælpe med bekæmpelse af ukrudt og meget mere.

Ladeløsning

Bliv 100 % sikker på at vælge den optimale ladeløsning

At etablere ladestandere er et stort projekt, og der skal tages mange afgørende beslutninger. Har du brug for professionel rådgivning, så du sikrer at I får den optimale løsning, så er du havnet det rigtige sted.

Ladeløsning har brugt tiden og ressourcerne på at gennemskue markedet, så du ikke behøver at gøre det.

Zapp Mobility

Zapp tilbyder ladebokse til elbiler i høj kvalitet.

Zapp ApS ønsker at være den fortrukne forhandler af elbil oplader og tilbehør samt el-refusion. Desuden sætter vi en store ære i ærlig og korrekt rådgivning så netop din løsning passer til dit behov.

Milthers & Nielsen Advokater

VI RÅDGIVER VED KØB OG SALG AF BOLIG.

Undgå faldgruber og dyre overraskelser. Vi har bred erfaring inden for bolighandler og varetager dine interesser hvad enten du ønsker at købe eller sælge.

Henset til at køb af fast ejendom oftest er den dyreste investering, man foretager i sit liv, er det vigtigt, at man som køber får den nødvendige rådgivning. Det er vigtigt at huske, at ejendomsmægleren er sælgers mand, og at køber derfor skal have sin egen rådgiver.

Det kan ikke anbefales, at man fravælger køberrådgivning, idet man derved påtager sig en unødig risiko, såfremt der gemmer sig ubekendte oplysninger i salgsmaterialet.

Stort Energimærke

Boligens Servicebog tilbyder nu stort energimærke fra 500 kvm. Vi dækker hele landet sammen med vores samarbejdspartnere.

Vekommen til Alarm Konsulenterne

Vi byder velkommen til vores nye samarbejdspartner Alarm Konsulenterne 

Alarm Konsulenterne er engagerede og professionelle sikkerhedskonsulenter, som hjælper dig med at sikre din bolig mod indbrud og brand. Deres alarm system kan også give dig besked ved vand i huset. De fleste får tyverialarmen til at sikre døre og vinduer i deres private huse. Det er ofte hoveddør, terrassedør og kælderdør. Samt udsatte vinduer i en villa. Bor du i lejlighed, sikrer de også en dør til en privat køkkentrappe. De er der hele vejen. Det er dem, der hjælper dig med installation. Det er dem, der holder øje med din bolig fra vores kontrolcentral. Det er dem, der ordner alarmen, hvis den er i stykker. Det er dem, som er klar til at rykke ud til dit hjem.

Velkommen til Smartkontakt.dk

Opgrader din bolig i dag med intelligente stikkontakter fra Smartkontakt.dk

Smartkontakt er en lille adapter der sidder i din stikkontakt og forbinder den til din mobil. Smartkontakt gør at du kan tænde og slukke din stikkontakt trådløst fra sofaen, fra arbejde eller fra den anden side af kloden. Den kan forbindes til Google Assistant, hvilket gør at du kan sige “Hey Google, Tænd lyset bag sofaen” og så tænder den lyset helt automatisk uden at du skal løfte en finger. Den er utrolig nem at bruge og tager kun 2 minutter at installere!

Beskyt din bolig fra indbrudstyve

Smartkontakten er essentiel til indbrudssikring fordi den kan tænde automatisk på tilfældige tidspunkter i et specifikt tidsrum. Det gør det svært for tyven at gennemskue om det er rigtige mennesker eller en timer der tænder for lysene. Smartkontakten kan samarbejde med mange andre smarthome enheder, f.eks. en bevægelsessensor udenfor. Hvis den registrerer bevægelse kunne man indstille Smartkontakten til at tænde for lysene i soveværelset. Der er uendelige kombinationsmuligheder